5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Dürüst işinin ehli thirty yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artık iğrenmeye başladık.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Füruz usta ile yeniledik.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde su kaçak tespiti oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su su kaçağı tespit gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o su kaçağı tespit zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğUnited kingdom su tesisatınızı exam ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda measurement yardımcı olacaktır.

Kırmadan ve Dökmeden tıkanıklık açma robotlarımız ile pimaş gider tıkanıklıklarını açıyoruz.

Bu da su tesisatçısı ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Her uygulamayı kapsayacak şekilde sızıntı tespiti için optimize su kaçağı tespit edilmiş frekans tepkileri ile yüksek kaliteli piezo mikrofonlar basit geçişler sağlar

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Report this wiki page